Dr. Stroopwafel

geschiedenis

Dr. Stroopwafel is ontstaan vanuit een lunchroom in hartje centrum Arnhem. De Lunchclub is een lunchroom waar u onder andere kunt genieten van een kopje koffie met een gebakje, een diversiteit aan belegde broodjes of  luxe salades. Toch staat De Lunchclub voornamelijk bekend om de stroopwafels die ambachtelijk worden gebakken. Vanuit een 17e eeuws monumentaal pand worden, vanuit een verkoopraam naar buiten toe, de stroopwafels aangeboden. Neem de proef op de som en kom naar Arnhem. Vraag een willekeurig persoon in Arnhem Centrum naar het winkeltje waar ze de vers gebakken stroopwafels verkopen en men wijst u de weg.

In de afgelopen jaren heeft De Lunchclub met haar stroopwafels op menig evenement gestaan. Van de Bridge to Bridge loop tot verkoop in kantines van scholen, maar ook bij een opening van nieuwe bankfilialen waren de stroopwafels present. Daarnaast hebben verschillende bedrijven onze stroopwafels gebruikt als relatiegeschenk, en onze mini-stroopwafels worden onder andere bij andere horecagelegenheden gepresenteerd als koekje bij de koffie!

Toen de recessie toe sloeg in Nederland zag De Lunchclub kansen. Wij konden tijdelijk leegstaande winkels benutten door er onze stroopwafels te verkopen.  Daarmee werd de basis gelegd voor verdere cont(r)acten voor de uitbreiding van Dr. Stroopwafel.

De zintuigen prikkelen is een eeuwenoude manier van verkoop. Toch ontbreekt het aan deze manier van handel. De binnensteden en winkelcentra lijken bijna identiek qua winkelaanbod. Zelfs in onze hoofdstad is het zoeken naar deze eeuwenoude 100% Hollandse koek. U was het die aangaf dat er weer behoefte is aan Hollands glorie. Gastvrijheid, gezelligheid, beleving, kwaliteit en ambachtelijkheid zijn de kernbegrippen van Dr. Stroopwafel. De medewerkers van Dr. Stroopwafel krijgen een intensieve training bij De Lunchclub voordat ze u van dienst zijn met deze normen en waarden.

De ervaring leerde dat Stroopwafels het meest verkocht wordt in de maanden met de R. Daarom zijn er in het verlengde van de stroopwafel een aantal zomerse varianten bijgekomen. Klikt u op assortiment en laat u verrassen. Het blijft een feest om te zien hoe de stroopwafel vers wordt gemaakt. De geur en het gesis van de bakijzers doet watertanden. Kom kijken, proef en oordeel zelf!